• Martyss

    Mám kinetica 04. Celou letošní sezónu jsem se potýkal s mírným zajížděním sedlovky. Po otření od vazelíny bylo menší zlepšení. Měl někdo podobný problém na těhle rámech?

    0 0
    • McBlacky  

      to se prostě v kombinaci některý rám některá sedlovka stane. když to odmastíš benzínem, tak to bude lepší, ale zase to začně třeba skřípat. Přítelka má authora basic a tam aby to drželo tak je potřeba to sakra hodně dotáhnout. taky můžeš zkusit zdrsnit plochu sedlovky smirkem, teda tu co je v rámu, u shitový sedlovky je to jedno, stejně ji nebudeš pak nikomu už prodávat :-)

      0 0
    • vili  

      jo,uplne ten samej.proste sem to utahl co to dalo.

      0 0
    • BH  

      to neni problem sedlovek a nebo ramu, ale tyho podsedloveho RU. nahrad to objimkou se sroubem, kter ymuzes poradne zarvat a je po problemu. Jinak sedlovky doporucuji vsem mazat, nebot ty suche jsou nekdy jiz manipulace neschopne a u Al ramu jsou casto pricinou ruznych pazvuku.

      0 0
    • Thomas  

      Jo stalo me to dva ramy :-) Spirit 00 (CrMo) Kinetic 01 (CrMo) ted mama Traction 03 (Al) a to vypada lepe.

      0 0
    • Daf  

      Uz jsem to tady nekolikrat psal. Author dava spatne prumery sedlovek do ramu a nebo maji spatne vystruzenou sedlovou trubku. Sedlovka tam dost volne a i pri silnem dotazeni upinaku zajizdi. Reseni je bud sehnat sedlovku ktera pujde do ramu vic ztuha a nebude se viklat, nebo docela pomaha sedlovkova objimka na imbus.

      0 0
    • Jenca  

      ten samej problem u introverta 04 karbonova sedlovka pells zajizdela tak jak me tu nekdo na bf poradil odmastil jsem to vse lihem a lehce prjel sedlovku smirkem a uz je pohoda

      projistotu jeste vzdy pritahnu ru sikovkama ale urcite vymena za sroubovou objimku bude lepsi tah.

      0 0
      • Daf  

        Kamosce karbonova sedlovka Pells na Introvertovi prdla. Bylo to prave tim ze ji musela hodne dotahovat aby nezajizdela. Praskla presne v objimce tak bacha.

        0 0
        • Jenca  

          samozrejme se musi poznat ta hranice kdy uz by to bylo moc a taky rozhodne pomohlo to odmasteni a zhrubeni povrchu pac i diky tomu pak nemusis tolik utahovat.

          ja si na sedlovku pells nemuzu stezovat 4tis km jsou na ni vcetne nekolika padu a porad v pohode

          0 0
    • Pá-dlista1  

      Me jeste nikdy sedlovka nezajela a to mam seriove montovanou objimku. http://www.sterba-kola.cz/…/norco14.jpg

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.