• Vision

    Sem si koupil v akci na nějakým závodě ponožky Sensor žádný zmetkový kusy normálně nabízeli 1+1 pár za 200 jedny letní druhý zimní ,ty letní vcelku ušli ale po 14 dnech se začali cupat a ty zimní ? sem je vzal teď poprvé na sebe a po dni nošení v bačkorách mají na sobě ještě jedou takovou „deku“ kerá jde menším násilním otrhávat jako se to dělávalo u vlněných ponožek ale u Senzorek bych to nečekal… Podotýkám že bačkory jsou „normální“ žádný dřeváky a šmirgl vevnitř taky nemám…

    0 0
    • Jogador  

      Já mám teda od sensoru triko Thermo a jsem spokojenej, mnohem teplejší než třeba Duo od moiry.

      0 0
      • Air  

        J? Ted jsem na nej cetl testik v casopise Outdoor a nevyslo tam nejak zvlast dobre. Pry je dost teple (pri treku jenom v nem a ve WS bunde se pry pri treku v horach pri teplote kolem nuly docela varili). Tak jsem myslel ze to na kolo moc nebude.

        0 0
        • Jogador  

          nebude? A co od toho chceš? Aby to studilo? Jsem stim dnes byl, měl sem thermo sensor s dlouhýma rukávi a duo moira s krátkými, a nic víc, a bylo mi tak akorád.

          0 0
          • Air  

            ja teda kdybych to kupoval na kolo, tak bych nechtel „neco“ jako hrubej svetr a tak nejak to prezentovali v tom testu… ja jsem ho nezkousel, tak se do mne neobuvej :) jenom jsem chtel rict, ze to testovali pri TREKKINGU v horach (a to se urcite zapotis min nez na kole) a docela se v tom varili pri teplotach kolem nuly. Meli jen to a na tom WS bundu myslim. Kdybych si kupoval triko na jezdeni kolem minus 10 stupnu ci vice, tak by to asi byla jasna volba. Ale ja hodlam jezdit tak max. do minus peti a asi vetsina lidi nejezdi pri tech nejvetsich mrazech… proto jsem napsal, ze to nejak zvlast vhodny na kolo asi nebude. Ale to mas fuk… hlavne ze ses tim spokojenej, ne? :)

            0 0
            • McBlacky  

              tak při treku v horách se fakt můžeš zapotit i mnohem víc než na biku, záleží jak si nakládáš. Taky máš menší chlazení těla vzduchem než na biku (pokud nemáš ws nebo gtx nebo podobný věci), batoh na zádech ti taky nepřidá, takových 25kg při ostřejším tempu do pořádnýho kopce a leje z tebe pěkně…

              0 0
              • Martin  

                25kilo v batohu? Blacky – zemřeš!!! Na co toho tolik potžebuješ? Na 7 týdnů do Indie vážil batoh 23kg..

                0 0
                • RomanH  

                  Muj v Indii stejne, vcetne 2 litru slivovice na osobu. Jenze ten tritydenni trek v Alpach Te vyjde zhruba stejne :

                  2.5 kg Batoh 4.5 Kg stan 2 Kg Spacak 3 Kg piti 3 Kg obleceni 3 Kg Jidlo

                  • Slivovice, drobnosti, a mas tech 23 Kg hned (vem si treba navic sedak, lana, ferratovy sety – dle zamereni)
                  0 0
                  • Jenda  

                    no muj na 20 dni na Altaj asi 28 kg – uber slivovici pridej jidlo (fakt ho tam nekoupis) pridej obleceni, varic macky cepin lano… a ejhle potis se fakt vic jak na biku :-)

                    0 0
                    • RomanH  

                      Ad Slivovice – zivot je otazkou priorit :o) Ja diky ni (a filtru na vodu) prezil bez sracek jak Pakistan, tak Indii.

                      0 0
                  • Air  

                    ale ze rejpu :) takovy 4,5 kg stan je pro tri lidi, ne? takze si to zase rozdelite a mas o 3 kila min… ale jinak souhlas, ono se to nasbira… ja teda radsi taham veci navic, treba i do zalohy (nekomu se muze neco vys*at a kdyz nema veci do zalohy tak to je dost nemila komplikace). v horach neni radno riskovat.

                    0 0
                    • RomanH  

                      Jak psal McBlacky – predsi jej nedam nest zene :o)

                      0 0
                      • Air  

                        jo, tak to urcite souhlasim… ja bych taky nenechal pritelkyni nest tezky veci. Jo, vite ze zensky by „pred detma“ nemely zvedat vic nez 15 kilo? Proto to taky maj omezeny v normach o bezpecnosti prace

                        0 0
                        • Jogador  

                          Jsme se to učili ve škole, ale už nevim, kolik máme mi před dětmi, 20? :)

                          0 0
                        • RomanH  

                          Jo vim, ale treba u sestricek v nemocnici plati, ze pacient neni bremeno. A tahej jako 50-ti kilova sestra 100kg lezaka. No nic, to uz je off topic.

                          0 0
                          • Air  

                            no tak to je blby :(

                            to jogador: chlapi maji bremena do 50 kg

                            0 0
                • McBlacky  

                  no Martine je to jednoduchý… Když jedou dva a ten druhý má batoh tak 13kg, tak kde je zbytek :-) mě to nevadí nosit a přítelka má problémy s koleny, tak tohle je jediný způsob jak můžeme někam vyrazit. A věcí sebou fakt vozíme minimálně. dá se říct, že jsem trekař gramař, protože u více než poloviny věcí byla váha jedním z hlavních kriterií výběru.

                  0 0
                  • Pá-dlista1  

                    No to je jasny, kdyz toho nosis za dva. Ostatni si muzou vybirat podle jinych kriterii :)

                    0 0
                  • Paja  

                    Jo taky to tak mame rozdeleny, ja ±25kg, pritulkyne 10–15kg, aspon se tak vyrovnava handicap:-) on uz neni takovy rozdil ve vecech (krom jidla,apod.), jestli jedes na tyden nebo na 3 tydny

                    0 0
                    • McBlacky  

                      nikdy jsem nevezl víc jídla než na 10dní, přeci jenom do takový divočiny jsem se ještě neodvážil :-) a hadrama je to fakt jedno jestli týden nebo měsíc, ale musíš mít možnost si je vyprat :-)

                      0 0
                      • Air  

                        a to je dalsi vyhoda tech modernich funkcnich hadriku… protoze prat bavleny trika a mikiny nekde po ceste… ty novy hadriky uschnou podstatne rychleji a taky se docela dobre perou – takze zase o starost min :)

                        0 0
              • Air  

                ok, samozrejme si muze lecktery VH turista davat vic do tela nez lecktery bajker, to je jasny… Ale objektivne receno, da se rici, ze na kole se potis vice nez pri trekkingu protoze cyklistika je vice zatezova aktivita. ten batoh nevim jak meli tezkej, ale myslim ze to nebylo nekde v himalajich ale jen nejaky trek vicemene nalehko. a myslim, ze lidi z toho casaku jsou dost machri na hadry na to aby poznali jestli ze se poti vice nez obvykle. ale to mas fuk…

                0 0
        • sis  

          tohle triko mam asi mesic a max spokojenost. Na podzim pod dres, da se nosit i civilne a hlavne fajn hreje

          0 0
        • aku  

          NA tele mam neco lehkeho na odvod potu a na tom sensor thermo. Na nem jenom neprofuk a jsem spokojeny. Ale jinak se thermo doporucuje na teploty pod 0°. Nad 0° bych vyzkousel asi to jejich oboustrane neco (vypadl mi nazev)

          0 0
        • sis  

          v tom casopise (na to ze je odborny), meli uz nejaky ten ulet. staci se na jejich webu mrknou do diskuse

          0 0
          • Air  

            no, asi se stane… jako ve Velu, ze :) ale myslim, ze pokud jde o tohle, tak by v tam nemeli co „zkazit“.

            0 0
    • rb  

      Pravda zimní ponožky nemám,ale letní mi připadaji ok.Mám asi tři týdny triko Double face a je super..

      0 0
      • Air  

        Ponozky mam dvoje a no problemo… zimni i cyklo. Kamos ma DF a proti repertoaru z Moiry ktery taky ma to je pry o dost lepsi. Lip drzi tvar, prijemnejsi na telo, hezci, vic vydrzi. DF je IMHO super. Jen mi prijde blby, ze se na nej taky lepi bordel (vlasy, prach ap.), takze bych nevidel moc vyuziti v civilu. Mam Moiru Plys a v te se v civilu (skola, prace ap.) prave kvuli tomu neda chodit.

        0 0
    • TinkTink  

      Mam nekolik paru Sensor ponozek a vsechny uplne v klidu…mam i ty s tim horicim srdcem (proste ideal na ruzovy kolo to byl…) a pohoda…cely leto obstaly na vybornou.

      0 0
      • mediak  

        Od Sensoru mám:

        Rukavice:viac-menej v pohode,boli ale dos? drahé.

        Ponožky:trekin­gové,aj lyžiarske.Paradoxne v prvých je mi teplejšie ako v tých zimných.Na nárte pod prackou tretry sa chlpatia.

        Zimné nohavice:Vrátil som ich do predajne hneď na druhý deň,pretože v nich bola ukrutná zima.Nechápem,ako možu predáva? zimné nohavice,v ktorých sa nedá jazdi? v teplote pod 10 stupňov a ?ahá v nich na g..e.

        Súhrn:Senzor=pri­emer,žiadne zázraky.

        0 0
        • Air  

          a ktere capaky jsi mel? Nemel jsi jenom ty, co maji Nowind jen na kolenach? Tem by snad ani zimni rikat nemeli…

          0 0
    • slayer  

      Zimní ponozky od Senzoru mám dvoje a ani po dlouhodobem pouzivani se mi na nich zadna deka neobjevila. Asi to bude tim ze nejezdim v backorach. :)

      0 0
    • Meesha  

      Ja mam od nich dvoje ponozky na kolo (duhovy a s plamenama) a sem spokojenej. A mama taky. Prej z nich de krasne spina dolu pri prani! :-))

      0 0
      • gummo  

        jj souhlasim ty s plamenama mam takz a nejvetsi spokojenost

        0 0
      • gummo  

        jj souhlasim ty s plamenama mam takz a nejvetsi spokojenost

        0 0
      • JIRA  

        No a tady je právě vidět jak je to kus od kusu jiné. Mám dvoje s plamenama a už jsou na mraky – děravý palce. To samý u všech známých. U těch dřívějších se to nestávalo. Asi přišli na to, že vydržely moc dlouho a nikdo si nekupuje nový. :) Double face je náchylný na roztržení – což jsem vyzkoušel hned na první vyjížďce. :( Ale i roztržený hřeje. :)

        0 0
        • memorex31  

          zdravim, ja mam od sensoru dres, myslim ze tymovy, bol dost drahy ale fici a rukavice za par supiek a sezonu prezili uplne v klude, stali ±250,– Skk. Takze ja som so sensorom spokojny.

          0 0
        • Meesha  

          Ja sem byl dneska nakupovat Jeziska v tom novym shopu v Praze na Slezsky. Poridil sem dlouhej Double-face a Coolmax bez rukavu (ten se mi fakt libi) a este nejaky trenky, taxem zvedej, jak to vydrzi…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.