• te-pe

    Zdravím, prosím o radu. Mám možnost bikovat 1 den v Beskydech.Máte nějaké tipy na jednodenní trasu ( musí to být okruh, kvůli autu, budu sám).Upřednostňuji technické XC / Enduro, tedy náročnější terén, hlavně směrem dolů. Výchozí bod asi Frenštát, Rožnov – ale není podmínkou. Vyhledávání jsem použil, na cykloart jsem hledal, ale tam jsou většinou trasy z bodu A do bodu B (neprošel jsem všechny). Ještě podotýkám, že na kole jsem v Beskydech ještě nebyl.Díky za tipy.

    0 0
    • zirecek  

      Jedeš o víkendu či v týdnu? Z těhle míst startu/cíle je trasa: Rožnov → Rožnov – Radhošť – Martiňák – Třeštík, pak hřeben Bumbálka (Třeštík) – Soláň – dále na Díly – Rožnov. Frenštát → Lysá, Mezivodí, Smrk, případně Pustevny. To co píšu je zhruba (přesná trasa dle mapy), je to spíš marathonská vyjížďka na celý den na pohodu.

      0 0
    • Frankie  

      Z toho mala co jsem v Beskydech najel bych doporucil cervenou po Verovickych vrsich (vede tam naucna stezka), pro mne to byl urcite pomerne narocny teren i profil – nahoru, kousek po hrebenu s vyhledy do udoli a zase dolu… nahoru… hreben…dolu… Da se to z Roznova i Frenstatu zacit vyjezdem na Javornik, po stezce skoro az k Valmezu a pak druhou stranou zpet (coz uz neni takovy teren)…

      FV

      0 0
    • MartinXC  

      Z Frenu – po okruhu loňského Drtiče, to je docela spolehlivé a místy značené. Ale jestli můžu doporučit, tak si dej radši Vsetínskou podkovu (Javorníky a Vsetinské vrchy). Ale hledáš-li víc s kopce jak do kopce, tak to v Beskydech nenajdeš, vždycky se nahou musíš nějak dostat ;-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.