PRODÁM : Elektro lehotříkolka / Electric recumbent trike

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám tuhle pohodovou tříkolku, kterou jsem postavil. Tříkolka je od AZUBU, kterou jsem koupil loni v létě s najetými cca 3500km. Motor jsem tam potom dodělal já. Ten jsem vzal ze svýho kola na kterém jsem se po přestavbě ani nesvezl kvůli zdravotním problémům. A tak vznikla moje lehotříkolka.

Co se jízdy týče, tak si neumim představit větší pohodu než na tomhle. Sedoležíte si na pohodlný sedačce jen tak si díky motoru pošlapujete a kocháte se přírodou kolem Vás na kterou koukáte jakoby zespodu. Kdo nezkusil tak nepochopí. :-)

No a prodávám to protože jsem se zamiloval do elektropohonu a jelikož už můžu tak chci koupit celoodpružený kolo a zmizet někde v lese a ne jezdit po silnici.

Tříkolka i pohon jsou v super stavu. Baterku mám schovanou doma ve skříni – kvůli zimě. Dneska ji teda zrovna nabíjím abych jí dal péči kterou potřebuje. Najel jsem na ní 435 km bez jedinýho problému. Baterka nabíjená určitě ani ne 20×.

Co se výdrže týče…to je hrozně individuální věc. Ale 100km po Pardubicku to dá a na druhou stranu to budu schopnej vybít v kopcovitym terénu na plnou dopomoc za 20–30km.

inzerát vložen 16.1.16

59000 Kč

Kategorie Elektrokola
Stav použité
Cena 59000 Kč
Doklad o koupi Ne

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.