PRODÁM : Five Ten FREERIDER CONTACT, vel. 43.

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Prodám Five Ten FREERIDER CONTACT TEAM BLACK/RED, vel. 43. Boty pouze pár hodin vyzkoušené, čili zánovní stav. Prodávám z důvodu nevhodné velikosti.

Boty prošly velmi náročnými testy a byly vyvinuty tak, abyste s nimi mohli projet i peklem a zajistili vám skvělý komfort. Tento model je specifický svým univerzálním využitím, díky kterému se uplatní pro jízdy ve skalnatém terénu hor, zablácené lesní stezky, downhill po louce, ale i pro pohodový freestyle v bikeparku.

Five Ten nikdy na kvalitním materiálu nešetří, ovšem u těchto bot si dal maximálně záležet a sáhl po tom nejlepším z řad Stealth a sice po MI6. Tato pryž je známá svojí vysokou přilnavostí, měkký povrch zaručuje mocné uchopení pedálu, které ho nepustí po celou dobu vaší jízdy. Podrážka se přizpůsobí textuře pedálu a zajistí dokonalou stabilitu nohy, která bude pevně usazená v anatomicky tvarovaném vnitřku.

Boty mají luxusní vzhled, disponují snadno udržovatelnou syntetickou kůži i prodyšným textilem, který je dokonale odolný proti tekoucí i stříkající vodě. Špička boty je výrazně vyztužena, aby byly chráněny všechny prsty a nedošlo k jakémukoliv poranění nohy.

inzerát vložen 20.9.17

2500 Kč

Kategorie Tretry a obuv
Stav použité
Cena 2500 Kč

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.