PRODÁM : PRÉMIOVÉ TITANOVÉ RÁMY (1,5kg) VYROBENÉ NA ZAKÁZKU

Tento inzerát je již smazán zadavatelem
Tento inzerát je pozastaven zadavatelem

Rámy z titánu jsou uznány za nejkvalitnějších na světě. Titan díky nízké hustotě a vysoké pevnosti je ideálním materiálem pro výrobu součástí pro cyklistiku. Bohužel technologie potřebné k přepracovávání titánu vlastní jenom čtyři země na světě – Čína, Rusko, Francie a USA, čímž se výroba silně omezuje. Tyto rámy byly původně vyrobeny v Rusku pro švýcarskou cyklistickou federaci s tím, že z původních 300 limitovaných kusů bylo 10 nazbyt a z toho 4 vlastním já. Zbylé kusy jsem kdysi dávno prodal na jiných bazarech. Na tyto 4 kousky jsem si nedávno vzpomněl a přišlo mi škoda škoda nechat se prášit tak unikátní rámy.

Jedná se o celotitanovou kostru s výčnělky na véčkové brzdy, držáky na brzdové drátky a dírkami na přidělaní držadla na pití.

K dostání 4 kusy ve třech rozměrech a dvou barevných provedeních: 1× malý 24" – 44cm (červený), 1× střední 26" – 49cm (bez laku – titan), 2× velký 26" – 52cm (červený)

Všechny rámy jsou v top stavu – ty nalakovaný jsou místy lehce oloupaný (přece jen už nějakou tu dobu ležely bez použití), nic závažného, čistě kosmetická závada.

Ještě nutné podotknout, že závit pro středové složení rámu není anglický (BSA), ale italský (IT), na ty však v případě nouze existuje adapter, který se dá běžně sehnat ve specializovaných obchodech.

Rámy nemají značku, jelikož se jedná o zboží které bylo původně udělané na zakázku. V česku nikde jinde titanové rámy nejsou k sehnání a importní rámy začínají na 550$ za kus.

inzerát vložen 11.10.16

dohodou

Kategorie Rámy a patky / Silniční rámy
Stav nové
Cena dohodou

Prodávající

Inzerát je smazán. Již nelze kontaktovat prodávajícího.