RockShox Lyrik RC2 DebonAir zdvih a 2021 upgrade

4 nepřečtené
  • Woko_O

    Ahoj

    Mám na svým kole RockShox Lyrik RC2 se 150mm zdvihem DebonAir a Charger 2 patronou. Rozhod sem se, že si přes zimu udělám, mimo jiných bambilion věcí, i vidlici – respektive gufera, pěnový kroužky, o kroužky a olej. Chtěl jsem to dávat do servisu, ale nechce se mi, tak to rozhodím..

    Každopádně DebonAir má pro rok 2021 novou verzi, již nové verze DebonAiru, kdy nedochází už k menšímu propadu na úkor zdvihu. Dá se koupit jen kit pístku a matice a nebo samotnej upgrade kit od 150mm do 180mm. Když už to budu mít rozhozený, tak jsem si říkal proč tam nedat 180mm zdvih, tedy možnej nejvyšší. Moje kolo je Norco Range C1. Je to ale zakazový kolo na Enduro závody, kam se dala tahle vidlice s tímhle zdvihem. Původně Norco, tak jak se nabízelo v obchodě, mělo pro 27,5 kola 180mm předek/160mm zadek. Akorát mělo i zamykání přední vidle, tedy RCT3, což já nemám..

    Nicméně – pokud tedy tohle kolo/rám bylo na 180mm postavený, teoreticky by s geometrii, žádnej problém být neměl ne? Jasně, bude to trochu o zvyku, možná o podložku míň na kokpitu, ale jinak by to nemělo moc věci ovlivnit, chápu to správně?

    Díky

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.