• favorit59

    Ahoj, zprovoznil sem si tohohle fešáka, a chtěl bych se zeptat jestli se jedná o závodní model F1 nebo obyčejný Turista. Na rámu je původní lak avšak je občas odřený. Převážně má původní komponenty, ráfky má vyměněné. Omotávky a hadičky má také měněny. Nejspíš možná sedlo není původní. Vypadá že by mohlo být po prvním majiteli který si kolo opečovával. Kolo má jen jedinou větší vadu, sedlovka je zadřená a nedaří se mi jí uvolnit a zvednout. Naštěstí mi na mojí délku nohou téměř sedí, zvedl bych to jen o cm, tak mě to zas tolik netrápí. Pokud ale máte zkušenosti se zadřenou sedlovkou, přijímám rady.

    Anketa: O jaký model se jedná?

    0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • Kouba_2005  

      Poklad z půdy :-)

      Jestli bys potřeboval zvednout sedlo jen o centimetr, tak je ti to strašně velký. Už nejsou devadesátky, aby se jezdilo na tom, co je. Vyber si kolo ve velikosti odpovídající tvojí postavě a použití, tohle není dobrá cesta. Na chalupu pro rohlíky ok, jen domontovat nosič.

      1 0
    • Mig_all  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • 123J  

      sedlová trubka není zadřená, ale přirostlá. Chce ji dobře promazat, točivým pohybem vytáhnout z rámu. Rám i trubku vyčistit, máznout vazelínou a sedlovku vrátit.

      0 0
    • Kos_CZ  

      Taky mám takový poklad – jen jsem ho upgradoval na Shimano 105, ohnul-rozevřel zadní vidlici a mám ho v trenažeru doma na trénování. Pokud zrovna nesmrdíš korunou, kup si něco současného. S tímhle se budeš trápit – brzdy stojí za prd, rozsah převodů taky a jak to začněš vylepšovat, nacpeš do toho v podstatě stejný prachy, jako by sis koupil nový/bazarový (ale víceméně současný) kolo…

      1 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce