• becis

    Ahoj,

    chtěl bych se zeptat jestli jsou v bikeparku v Hostivaři i nějaký amatérský lajny jako například ve Statenicích? Skákat moc neumím, ale rád bych se to naučil, ale nechci se nikde zničit na metrovým dropu :)

    0 0
    • h.mad  

      Někde u Průhonic máš skočky, nebo si zajeď na Spořilov na naučení ideální..

      0 0
      • Sodík  

        Kde u Průhonic pls?

        0 0
        • h.mad  

          No to nevim, ve vlákně Technické vyjížďky v okolí Prahy, nebyl jsem tam. v Hostíku pod lanovým parkem (podél panelky) někdo dodělal lajnu po mě :-)

          0 0
          • tonik666  

            Ta lajna podel panelky byla tvoje? No, dodělal se moc říct nedá, je t tam spíš ve stavu rozkladu.

            Jinak, tím lehkým myslíš dirty na Spořilově? Ty mi moc snadné nepřišly. Nejlepší na učení mi přijde miniskok v Průhonicích a miniskok v Krčáku v lomu a na zdokonalování Milíčák, ta lajna tam je super.

            0 0
        • Muf_Bike  

          No něco je kousek za ČOV směrem jakoby k dálnici kolem červené trasy. Jsou tam postavené nějaké skoky (hlína/dřevo/ká­men), dokonce i rampa s dopadem a tak. No a potom když bys pokračoval po červené směrem na Prahu tak je tam takový hezký singlový úsek s pár skočkama spíš technický než vražedný, po trase mineš takový altán s posezením a ohništěm a kousek za ním ústí dovrchu do kopce různé cestičky (asi se tam dá dostat i jakoby z vrchu ale nikdy jsem tam nejel) to pak pokračuje jakoby podél té červené a vyústí to na takovém křížení kde si můžeš vybrat jestli pojedeš kolem botiče po nově udělané „dálnici“ (nechápu proč to tam udělali) nebo technickou a zabavnou kolem vody po kořenech. Asi tam toho bude i víc, ale já jsem spíš na technické vyjížďky než na skákání :) jet se do dá pěkně z obou stran jak z Prahy ven tak zpět

          0 0
          • ja_kub2  

            Ahoj, prosimtě docela to tam znám (jsem z Hostivaře) a jezdim tam dost často, můžeš mi nějak přiblížit nebo poslat link nebo nějak prostě vyznačit, kterou trasu myslíš? :)

            0 0
            • tonik666  

              Tady to najdeš nejlíp

              Staví to kluci z průhonic, takže skoky neničit, hezky objíždět atd.

              Jinak většina linků je ve vlákně „pražské bajkové lokality“

              0 0
          • tonik666  

            Shora tam sjet nejde, je tam dendrologická zahrada.

            Z centra se tam najíždí jak začíná plot dendrologické zahrady, tak podel něj a po pár metrech doprava (druhá odbočka).

            Od průhonic mineš ten nový altán a jakmile skončí lom a začne stráň, tak začíná singl, v podstatě vyjedeš po hraně lomu. Je tam takový drop do kameniště, podle něj to poznáš.

            0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
      • algor  

        Kde jsou, prosim te, na sporilove nejake skoky/bikepark?

        0 0
    • Morchella  

      Borci, tleskám, prokouklo to tam ohromně a ty tunýlky jsou bezva zpestření mojeho ježdění po kozí stezce. :-)

      0 0
      • kocers  

        Musim potvrdit, že fakt povedené. Chvilku sem se musel odhodlávat, ale vrchní čtyři skoky sem nakonec hecnul a super. Asi se tam ukážu častěji.

        Jinak byl jsem i u pumpy. Sice malá, ale vypadalo to pěkně. Jezdil tam nějaký malý borec na bmx, tak sem se nechtěl ztrapnit, takže tu třeba někdy příště :-D

        0 0
        • hawrda  

          taky jsem jel o víkendu okolo, celkem překvapení :)

          u foto č.6, by mě zajímalo, jak se na to najíždí, neb z obou stran je to do kopce :)

          0 0
          • k3nyL  

            Musis dat ten skok predtim. Pak mas rychlost tu lavku podjet a vyjet na ni nahoru. Smerem co koukas na fotce se sjizdi a pokracuje dale. ;)

            1 0
            • hawrda  

              jo, no nechám to mladším, a já si vystačím s klopenkama :)

              0 0
    • Mr.Duck  

      Na jare 23 jsem se tam byl podivat a fakt se mi libi jak se to posunulo, skoda ze jsem nemel kolo! Nektery dopady byly docela trefovacky, ale velikost akorat a vypadalo to plynule :)

      0 0
    • k3nyL  

      Uff… po hodne letech se konecne blizi finale. Pokud vse dobre dopadne, tak se dalsi dlouhou dobu budete moci prohanet v prvnim legalnim freeride spotu v Praglu… Za vse muzete podekovat pantatovi Hubajzovi… bez jeho autizmu by to nebylo realne. Krom toho je tam mraky hodin prace lokalu a neuveritelne mnozstvi solidarity. (rozumej penez ktery spalis). Nicmene bych rad pozadal o nasledujci> Spot neni jeste oficialne otevren. Do ofiko otviracky schazi doladit par veci.

      Po dnesku mi to neda a radeji to tu napisu: spousta casti trailu je cerstva a bude to chtit cas nez vse uzraje. Prosim pokud bude mokro – dokud to nevytvrdne, tak respektujte zamlikovane veci, pripadne myslet v cem slapu. Dale pak neni hotove znaceni stoupani zpet na start. Vracejte se prosim po ceste kolem a ne skrz traily přes skoky. Ne jen že dupete po hranach, ale dnes jezdilo 20 lidi a je to o hubu. Zeleno modry trail je pro deti.. kazdy byl jednou dite. Prosime ohleduplnost. Use brain, ride safe n enjoy.

      Az bude po ofiko otvirace, tak se dozvite vice… treba jak pomoci s udrzbou, nebo se zapojit jinak ;)

      Dik

      23 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.